Oma luottosiivooja

Miltä kuulostaisi oma luottosiivooja, sama tuttu henkilö, joka iloisesti ja ryhdikkäästi hoitaa osuutensa yrityksesi kasvutarinasta?

Tarvitseeko yrityksenne siivoojaa, joka olisi riittävän edustava siivoamaan toimistonne vaikka asiakastapaamisen aikana? Toivotko siivoukselta joustavuutta; että siivousvälineet tulee tarkistettua, uudet pesuaineet ostettua ja pyyhkeet pestyä ilman omaa vaivannäköä. Ja siivousjälki sitten? Sen pitää olla priimaa!

 

Siivouksen pioneeri

Kirkasta on uusi laadukkaan siivouksen pioneeri. Toimimme alueella Helsinki – Espoo – Vantaa – Kirkkonummen keskus – Sipoon Nikkilä. Työntekijämme ovat useinkin ulkomaalaisia, heitä, joilla asenne työn tekemiseen on kohdillaan, samoin kuin omanarvontunto ja edustavuus kaikissa tilanteissa. Kielenä siivoojien kanssa toimii henkilöstä riippuen joko suomi tai englanti, sillä Kirkasta kustantaa työntekijöilleen kielikoulutuksen.

 

Tämän kaiken lisäksi siivoushinnastomme on markkinoiden edullisimmasta päästä! Miksi?

  • Siksi, että mahdollisimman moni hyvää työnjälkeä tekevä, upea ja valovoimainen ihminen saisi kirkastettua omaa elämänpolkuaan Suomessa.
  • Siksi, että yrityksenne pääsisi mahdollisimman vähällä vaivalla kirkastamaan visiotaan vastuullisena yhtiönä maailman melskeissä.
  • Siksi, että hyvin motivoituneen työntekijän jälki vain on niin Kirkasta, että sitä pitää jakaa kaikille!

 

Hinnasto

Ylläpitosiivous säännöllisesti (1, 2 tai 4 viikon välein):
28 €/h + alv 24%

Kertaluonteinen siivous:
29 €/h + alv 24%

Kaikki työt sovitaan aina yhdessä asiakkaan, työnjohtajan ja tulevan siivoojan kanssa ensikäynnillä asiakkaan tiloissa. Työt tehdään asiakkaan omilla siivousvälineillä ja aineilla. Autamme mielellämme siivousvälineiden valitsemisessa ja hankkimisessa.

 
Tilaa siivous